Et forløb i magiens tegn som fortsætter.

Dette er ikke et forløb, hvor der er en start og en slutning. Dette er et forløb, hvor du hele tiden vil være under udvikling i kærlige og trygge omgivelser. Her vil vi sammen, komme nærmere din sjæl og sammen løse forhindriger, blokeringer, slør- lidt efter lidt og i et tempo så hele dig kan følge med. Det handler om at blive fortrolig med dig og den du er. At begynde at se med dit 3 øje, at begynde at se verden for hvad den i sandhed er og være i et med energien/kraften/naturen. 

Et forløb hvor du vil blive guidet dybere ind i dig, . Et forløb hvor du vil få åbnet dine øjne for hvad skovens magiske væsner/krafter kan og ikke mindst hvordan du i dig selv vil opnå større enhed. Kort sagt en fordybelse i dig- en fordybelse i din sjæl- en fordybelse ind i kærlighedskraften.

Her bliver brugt meditationer, trommerejser, skoven, at indtage varsler, at se dybt i flammerne, påkaldelse af Kraften igennem chanting og meget mere. Et fællesskab for ligesindede hvor det er helt okay, bare at være dig og hvor du som sjæl vil kaldet mere og mere frem i kærlige og trygge rammer.

Skolen for Magi foregår en gang om måneden, men det er ikke et krav at man er her hver gang. Dette er et forløb for dig og i dit tempo og som det passer ind i dit liv. 

Prisen er 700 kr pr. gang med en varighed af 8 timer.

En fuldstændig unik oplevelse, du bør give dig selv.

Copyright VikkerogDitteMaria.dk